Masthead header

TOSHI – Cel mai bun prieten al Dianei si al lui Alex

Ieri dupa masa am avut parte de o sedinta foto deosebita, pe care am asteptat-o foarte mult. De ce? Pentru ca personajul principal are patru picioare, ochi blajini, nasuc umed si este ….. cel mai bun prieten al omului. Si spun asta nu doar pentru ca asa spune proverbul ci pentru ca Toshi, labradorul de 6 luni este intr-adevar foarte atasat de Diana si Alex. Cu toate ca este inca pui, da dovada de foarte mult devotament si iubire fata de stapan.

Este foarte simpatic si foarte jucaus, asa ca a fost o adevarata provocare pentru noi sa reusim sa il surprindem in ipostazele cele mai bune :). Insa rezultatele vorbesc de la sine. Ne-a facut mare  placere sa lucram cu el pentru ca s-a acomodat destul de repede cu noi si nu a fost inhibat din cauza aparatelor de fotografiat. In schimb nu putem sa nu spunem cateva cuvinte si despre stapanii lui, pentru ca sunt oameni deosebiti, cu zambetul mereu pe buze si plini de viata. Cred ca putem afirma aceste lucruri, cu toate ca ei nu s-au obisnuit asa repede cu apoaratele foto ca Toshi.:)Noi dorim sa laudam initiativa lor de a face aceasta sedinta foto, este o idee foarte buna si exemplara pentru stapanii care isi iubesc animalele de companie.

Diana si Alex, stim ca sunteti foarte mandri de Toshi si il iubiti foarte mult (si aveti de ce:)). Noi va dorim sa va bucurati cat mai mult de el  si sa petreceti cat mai multe clipe de neuitat impreuna!

Csilla si Norbi

Ceea ce urmeaza este un mini montaj simpatic. Acest tip de montaj este o noutate  de care se pot bucura toti clientii nostri de acum inainte. (Filmuletele nu dorim sa fie interpretate ca un inlocuitor a materialului filmat. Asa ceva nu este posibil. Ele au menirea de a surprinde intr-un mod diferit cateva momente dinamice.)

Daca v-a placut aratati-le si prietenilor vostri!!! si/sau lasati un comentariu! Suntem curiosi de parerea voastra :) .

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k
T w i t t e r
L i n k s
C a u t a r e