Masthead header

Retrospectiva 2010 – NUNTI -

Anul acesta s-a terminat pentru noi sezonul de nunti. Pe 9 octombrie am fotografiat ultima noastra nunta, mai avem putina treaba cu albumele, dar per ansamblu s-a terminat…:)

Tinem sa multumim pe aceasta cale tuturor mirilor care anul acesta au avut incredere in noi si ne-au ales pentru a le fi alaturi in “ziua cea mare”. Ne simtim onorati ca ne-ati lasat sa fim martorii atator clipe frumoase si incarcate de emotii.  Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi si ne sunteti in continuare foarte dragi! Suntem fericiti pentru ca noi am avut anul acesta cei mai frumosi, mai simpatici, mai naturali si mai iubitori miri !!!! Ne mandrim cu voi si va dorim tot binele din lume!

Uite ca m-au napadit emotiile si amintirile….asa ca am sa schimb putin subiectul ca sa nu devina foarte sentimentalist post-ul :).

E momentul sa ma adresez si mirilor de anul viitor. Tin sa va anunt ca inscrierile pentru anul 2011 au inceput deja. Avem deja sambete ocupate. Va invit sa trageti cu ochiul in calendarul nostru pentru a va convinge daca data in care pregatiti nunta mai e disponibila si pentru noi. Va multumim!

Vom profita de aceasta “vacanta” si va vom pregati o serie de surprize pentru Craciun si anul viitor. Speram sa va starnim interesul si sa va placa! Vom reveni cu detalii in cel mai scurt timp posibil :).

Pana atunci v-am pregatit un mozaic din cele mai frumoase momente din anul acesta. Va dorim vizionare placuta!:)

Pe curand,

Csilla si Norbi

Daca v-a placut aratati-le si prietenilor vostri!!! si/sau lasati un comentariu! Suntem curiosi de parerea voastra :) .

4 comments

ioana - December 29, 2010 - 10:26 pm

…superbe poze…

Admin - December 29, 2010 - 10:40 pm

Ne bucuram pentru laude! :D

Tunde - January 14, 2011 - 8:22 am

Pacat ca am avut deja nunta….ce poze frumoase…extraordinar…bravo!

Admin - January 14, 2011 - 10:44 am

Multumim mult! Daca va tenteaza, fotografii bune se pot face si dupa nunta!! Sau chiar sedinte foto de aniversare a datei casniciei! Poate va hotarati… :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k
T w i t t e r
L i n k s
C a u t a r e